Angajarea unui detectiv privat in cazuri de adulter.

In unele cazuri sotul banuitor doreste sa i se confirme adulterul inainte de a demara procesul de divort. Celalalt sot neaga, de obicei, acuztiile ceea ce poate duce la stari prelungite de stres si confuzie in familie. Un martor obiectiv al evenimentelor poate ajuta la adunarea dovezilor concrete, in scopul de a ajuta persoana inselata de a lua o decizie in deplina cunostinta de cauza.

In alte situatii detectivul privat poate fi angajat pentru a furniza probe necesare intr-un proces inceput deja. Acesta poate depune marturie in instanta in legatura cu lucrurile observate pe parcursul derularii actiunii. In unele cazuri actul de adulterul poate avea un impact semnificativ asupra modului de desfasurare a procesului de divort. Lipsa de caracter a sotului infidel poate fi folosita in cazul custodiei copiilor.

Confidentialitatea este foarte importanta.

Datorita faptului ca oricine poate avea un telefon cu camera foto performanta, intimitatea nu mai este la fel de stricta ca in trecut. Tehnologia permite unui detectiv privat sa colecteze dovezi chiar si atunci cand o persoana crede, in mod gresit, ca are intimitate. O camera video puternica poate surpinde cupluri intr-o cladire indepartata sau se pot folosi camere ascunse, in functie de legislatia locala.

Detectivul privat poate fila persoana in cauza pe perioade indelungate, in repetate randuri.

Nu angajati prieteni in astfel de actiuni!

Datorita costurile se evita angajarea unui detectiv privat si se incearca in schimb strangerea de dovezi cu ajutorul prietenilor. Acest lucru este gresit de cele mai multe ori. Chiar acel prieten poate fi persoana cu care sunteti inselat, sau poate spune sotului de banuielile dumneavoastra, ceea ce duce la imposibilitatea dovedirii adulterului. Un alt motiv este faptul ca prietenii nu sunt profesionisti. Chiar daca sunt bine intentionati acestia risca mult sa fie descoperiti, nu cunosc legile si exista posibilitatea sa fie urmarit penal. Descoperirea lui in timpul actiunii face si angajarea ulterioara a unui detectiv foarte dificila.

Cum poate ajuta un detectiv privat?

Un detectiv privat profesionist poate strange probe intr-un timp scurt si este detasat emotional in timpul actiunii de filaj. Dovezile adunate vor fi de calitate superioara celor adunate personal sau cu ajutorul prietenilor. Detectivii privati vor suprinde pe suport digital imagini sau videoclipuri ce pot dovedi adulterul sau un comportament suspect si vor pregati un raport detaliat, in care este descrisa minutios activitatea sotului urmarit. Detectivul poate depune marturie in instanta cu privirile la faptele la care a fost martor.

Consultatia cu un detectiv privat

Inainte de angajarea unui detectiv privat este necesara programarea unei consultatii. Astfel aveti posibilitatea de a expune cazul dumneavoastra si de a trasa un plan de actiune. Toate informatiile furnizate sunt confidentiale. Detectivul va va intreba anumite lucruri ce il vor ajuta in timpul filajului, cum ar fi: programul sotului, locurile frecventate, anturajul, obiceiurile, etc. Tot acum veti stabili durata actiunii si costurile.