Bucuresti, România

+40757427507

Buna! Suntem Agentia DiPi

Detectivi particulari si investigatii de top

echipa reflector ajunge in top
detectiv cu casca la ureche
detectiv protejeaza dosar confidential cu o umbrela
megafon

Cine Suntem?

Agenţia de detectivi si investigaţii S.C. DIPI S.R.L. este înregistrată la Registrul Comerţului cu Numărul de ordine J40/6424/2017 şi este atestată în baza Legii nr. 329/ 2003 de către Inspectoratul General al Poliţiei Române, având Licenţa de funcţionare nr. 509.865.

Agenţia noastra este specializată în activităţi secrete de filaj şi investigaţii acoperite pe tot teritoriul României si UE. Activitatea noastră este organizată pe două specializări principale, care sunt puse în practică de foștii ofițeri de filaj și investigații acoperite, cu vechime de peste 20 de ani, al căror profesionalism a fost dovedit în activitatea desfășurată anterior in structurile de informatii:

  • Echipe de filaj care efectuează activităţi de strângere a informaţiilor operative prin supravegherea conspirată, continuă a persoanei urmarite.
  • Detectivi specializati efectuează investigaţii pentru completarea și finalizarea activităților de filaj sau atunci când nu este imperios necesar filajul.
lista

De ce DiPi - Detectivi Privati?

01

Raport Final de Investigaţii

Cuprinde activităţile desfăşurate de persoana investigată pe toată durata acţiunii.

02

Planşe Foto

Sunt surprinse activităţile operative desfăşurate de persoana investigată.

03

Înregistrările Foto – Video

Inregistrari digitale cu activităţile desfăşurate de persoana investigată, pe tot parcursul actiunii.

Avantaje Daca Lucrati Cu DIPI

Suntem o agentie de detectivi si investigatii privată, formată din detectivi specializați și atestați, care, prin activități specifice de investigare și filaj, respectand legislatia in vigoare, analizeaza și cercetează cazul dvs. asigurând confidențialitatea deplina a investigației. Clientul este singurul beneficiar al informațiilor solicitate, obținute de către echipele noastre.

Avem ca metode de lucru cunoașterea, pregătirea, dotarea specifică și experiență, necesare pentru a putea rezolva cele mai dificile cazuri. Ne desfășurăm activitatea atât pe teritoriul României cât și în străinătate si suntem la dispoziția clientului 24/7.

Oferim servicii eficiente și prompte în rezolvarea fiecărui caz, indiferent ca este de natură juridică sau privată. La finalul activităţii, clientul beneficiază de următoarele mijloace de probă:

verificat

+900

Misiuni Finalizate

user

+750

Clienti Multumiti

inject

12

Detectivi Profesionisti

agenda

+3500

Zile Lucrate

echipa detectivi privati DiPi
detectivi privati anlizeaza caz in lucru

Apelați cu încredere la serviciile agentiei de detectivi privati DIPI!

Suntem pe piață din 2017 și ne-am construit o reputație ce trebuie apărată. Alegeți serviciile noastre de investigații și veți avea parte de rezultatele așteptate: confidențialitate deplină, filaj și investigații realizate de detectivi profesioniști.

Adresa
București, Romania
Telefon

+40757427507