Bucuresti, România

+40757427507

Detectivi Bucuresti

agentie detectivi particulari

DiPi - Detectivi Bucuresti are multa experienta, investigatori profesionisti si foloseste mijloace tehnice moderne.

imagine Bucuresti

Servicii Oferite de Detectivi Bucuresti

Serviciile oferite sunt special concepute sa corespunda nevoilor dumneavoastra.

Filaj

Filajul poate fi solicitat daca: banuiti ca sunteti inselat, vreti sa verificati activitatea unei persoane...

Filaj

Investigatii

Exemple de situatii ce solicita investigatii: identificare persoane, verificare firme, verificare istoric...

Investigatii

Test Poligraf

Oferim servicii profesionale de testari poligraf pentru cei interesati sa lamureasca definitiv unele banuieli.

Poligraf
imagine Bucuresti

Detectivi Bucuresti

DiPi - Detectivi Particulari Bucuresti

Agentia de detectivi particulari DiPi din Bucuresti este una dintre cele mai serioase din Romania. Este cu mult mai mult decat o simpla filiala pentru DiPi - Romania, este un birou dedicat pentru cele doua activitati principale specifice desfasurate de investigatorii privati: filajul si investigatiile.

Biroul din detectivi Bucuresti a fost infiintat in urma cu 5 ani si este format, in mare parte, din fosti ofiteri de informatii. Acestia au foarte multa experienta dobandita in MAI si s-au adaptat rapid la specficul activitatii de detectiv particular. Puteti fi siguri ca problema dumneavoastra va fi tratata cu rapiditate, profesionalism si seriozitate.

Nevoile fiecarui client sunt diferite si va asiguram ca acestea vor fi rezolvate cu succes. Fiecare caz este tratat in mod responsabil si confidential, cu o echipa aleasa in functie de necesitati, astfel incat sa misiunea sa se incheie cu succes deplin. De la persoane particulare la institutii si corporatii, deservim intreaga gama de cerinte, punand un accent deosebit pe discretie si sensibilitate.

imagine Bucuresti

De ce Dipi - Detectivi Bucuresti?

De ce sa alegeti agentia de detectivi particulari DiPi?

Agentia Detectivi Bucuresti are abilitati specifice deosebite, dezvoltate in mii de ore de activitate investigativa. Capitala Bucuresti adaposteste o gama foarte larga de afaceri si activitati, fapt ce ofera detectivilor posibilitati mari de a-si dezvolta tehnicile de lucru. De asemenea Bucuresti este casa unor trupe importante din muzica romaneasca. Se spune ca acolo unde exista muzica si concerte exista si trafic de droguri. Unde sunt droguri exista si criminalitate. Echipa noastra de detectivi particulari Bucuresti are multa experienta in ceea ce priveste cazurile de persoane disparute, inselaciuni, pagube produse de angajati, fraude in afaceri, asigurari, etc.

Un alt aspect caracteristic capitalei Bucuresti este dezvoltarea industriala mai puternica decat in restul tarii. Detectivii nostri din Bucuresti au o experienta de neegalat in urmarirea si obtinerea dovezilor despre escroci, debitori si alte persoane care insala in mod voit pe altii.

Contactati-ne si un detectiv particular va raspunde rapid solicitarii!

Contactati agentia Detectivi Bucuresti la numarul +40757427507 pentru a putea evalua cazul dumneavoastra.

Contactati-ne

Cazuri Frecvente

Cazuri frecvente in care sunt angrenati detectivii nostri din Bucuresti

femeie suparata descopera ca o insala sotul
ADULTER

Adulter / Infidelitate

Nu va pierdeti linistea din cauza incertitudinii si suspiciunilor. Echipa noastra de detectivi din Bucuresti va poate oferi sfaturi profesionale si poate oferi dovezile pe care le cautati.

investigatii economice si financiare
INVESTIGATII CORPORATIVE

Investigatii corporative

Oferim servicii profesionale pentru companii private, autoritati locale si agentii guvernamentale pentru a descoperi fraude, furt corporativ, spionaj industrial, verificare istoric, etc.

localizare persoana disparuta
LOCALIZARE PERSOANE

Localizare persoane

Gasim persoana disparuta, martorul, debitorul sau beneficiarul de care aveti nevoie. Investigatorii din Bucuresti folosesc tehnice moderne pentru a localiza persoane in Romania si in lume.

verificare istoric si antecedente
VERIFICARI ANTECEDENTE

Verificare antecedente

Va ingrijoreaza trecutul personal sau profesional al cuiva cu care ati intrat in contact? Detectivii nostri pot verifica amanuntit antecedentele pentru a descoperi eventuale nereguli.

Ce spun clientii despre Detectivi Bucuresti

Ne mandrim cu rezultatele obtinute

350+

Misiuni Finalizate

345+

Clienti Multumiti

“Servicii exceptionale din partea echipei DiPi Bucuresti. Profesionisti si sensibili la problema mea. Recomand serviciile DiPi atat persoanele particulare cat si firmelor.”

Cristi

“Am avut nevoie de un detectiv particular pentru o problema legata de niste plati. Detectivul responsabil a facut verificari si a venit cu rezultatele de care aveam nevoie.”

Ilinca

“Am fost placut surprinsa de profesionalismul acestor oameni. Imi cautam de multa vreme un prieten din copilarie. Detectivii acestia au venit, in sfarsit, cu solutii pentru mine.”

Nicolae

persoana discuta la telefon cu detectivi Bucuresti

Programati o Consultatie

Detectivi Bucuresti sunt 24/7 la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi sfaturi gratuite, discrete si fara obligatii.

Fiecare caz incepe cu o consultatie care ne ajuta sa intelegem in detaliu problema dumneavoastra, sa stabilim cursul actiunii si sa descriem modul in care va putem ajuta.

Daca doriti sa ne dezvaluiti detalii despre problema cu care va confruntati, nu ezitati sa ne contactati. Ne puteti apela in timpul zilei sau ne puteti trimite un mesaj prin email. Exista si posibilitatea sa luati legatura cu noi prin intermediul formularului de contact.

Asteptam solicitarile dumneavoastra si sa obtinem informatiile de care avem nevoie pentru a putea actiona cu incredere.