Angajarea unui detectiv privat in cazuri de adulter.

Intram inntr-o relatie cu un sentiment de siguranta. Nu ne gandim ca partenerii de viata ne vor face nefericiti, dar, din pacate, adulterul si infidelitatea sunt destul de frecvente in societatea actuala.

Sentimentul de tradare, vina si incertitudine poate fi foarte destructiv si afecteaza judecata obiectiva, duce la indepartarea de realitate. Oricine banuieste ca este victima unui adulter poate apela cu incredere la serviciile unui detectiv privat. Acesta va descoperi adevarul intr-o maniera obiectiva si impartiala. Un detectiv privat profesionist va aduna probe concrete in timpul investigatiilor sau actiunilor de filaj, probe care vor dovedi infidelitatea.

Ce presupune un caz de adulter?

Investigarea unui caz de adulter implica filajul persoanei banuite si obtinerea de dovezi foto-video, ce pot fi folosite ulterior intr-un proces de divort sau custodie copil. De asemenea poate insemna si cercetarea retelelor sociale si intervievarea unor persoane.

Nu angajati prieteni in astfel de actiuni!

Datorita costurile se evita angajarea unui detectiv privat si se incearca in schimb strangerea de dovezi cu ajutorul prietenilor. Acest lucru este gresit de cele mai multe ori. Chiar acel prieten poate fi persoana cu care sunteti inselat, sau poate spune sotului de banuielile dumneavoastra, ceea ce duce la imposibilitatea dovedirii adulterului. Un alt motiv este faptul ca prietenii nu sunt profesionisti. Chiar daca sunt bine intentionati acestia risca mult sa fie descoperiti, nu cunosc legile si exista posibilitatea sa fie urmarit penal. Descoperirea lui in timpul actiunii face si angajarea ulterioara a unui detectiv foarte dificila.

Semne adulter / infidelitate

Exista o varietatea de modificari comportamentale ca va pot duce cu gandul la adulter. Este important de stiut ca pot fi si alte explicatii pentru un astfel de comportament. Totusi, daca observati o combinatie din obiceiurile expuse mai jos, ar trebui sa va ingrijorati si sa luati legatura cu un detectiv privat.

 • Program de lucru schimbat fara explicatie si venit tarziu acasa
 • Petrecut mai mult timp singur cu prietenii...
 • Atentie mai mare la modul de a se imbraca
 • Se arata plictisit in familie, neglijent cu copiii...
 • Activitate sexuala scazuta
 • Interes scazut in a-si petrece timpul in familie
 • Parole noi pe dispozitivele folosite
 • Foarte atent cu protectia telefonului mobil
 • Achizitionarea de card-uri de credit noi
 • Mici minciuni si omisiuni
 • Nu mai detine poze de familie pe telefon sau in portofel
 • Atitudine defensiva cand este intrebat pe unde a fost

Consultatia cu un detectiv in cazuri de adulter

Inainte de angajarea unui detectiv privat este necesara programarea unei consultatii. Astfel aveti posibilitatea de a expune cazul dumneavoastra si de a trasa un plan de actiune. Toate informatiile furnizate sunt confidentiale. Detectivul va va intreba anumite lucruri ce il vor ajuta in timpul filajului, cum ar fi: programul sotului, locurile frecventate, anturajul, obiceiurile, etc. Tot acum veti stabili durata actiunii si costurile.