Contactati Agentia de Detectivi Privati DiPi

echipa detectivi DiPi analizeaza caz in lucru
detectiv recapituleaza detalii caz in lucru

750+

Clienti Multumiti

Aveti probleme? Haideti sa le rezolvam impreuna!

Adresa
București,
România
Telefon

+40757427507

Mesajul dumneavoastra

Puteti contacta telefonic detectivii nostri de luni pana sambata, in intervalul orar 8.00 - 21.00. Folosind formularul de mai jos ne puteti transmite un mesaj la orice ora, oriunde in lume.

Arata bine!
Introduceti numele dv.
Arata bine!
Introduceti prenumele dv.
Arata bine!
Introduceti o adreasa de email valida.
Arata bine!
Selectati un departament.
Arata bine!
Introduceti mesajul dv.

* Aceste campuri trebuie completate.

Intrebari Detectivi DiPi

Daca nu gasiti raspunsul la intrebarea dumneavoastra, va rugam sa utilizati formularul de contact.

Un detectiv privat este persoana licentiata care conduce o ancheta pentru a descoperi anumite dovezi. Investigatorii privati pot fi nevoiti sa urmeze o pregatire specifica si este necesar sa fie autorizati de politie. Multi ofiteri de informatii pensionari sau personal militar presteaza aceasta profesie.

Detectivii privati sunt contractati in tot felul de cazuri. Sunt asociati in mod obisnuit cu cazuri de drept familial, inclusiv custodia copilului, divortul, adulterul si cazurile de asistenta pentru copii. De asemenea, acestea sunt contractati in cazuri de accident, inclusiv pentru reconstituirea accidentelor si pentru investigatiile de asigurare. In plus, acestia pot fi angajati pentru a ajuta la localizarea activelor, pentru a furniza servicii de contabilitate medico-legala sau pentru a finaliza verificarile de fond.

Oricine poate angaja un detectiv privat, dar cel mai des suntem contactati de: firmele de avocatura, intreprinderile, companiile de asigurari si cetatenii particulari pot apela la serviciile unor astfel de profesionisti.

Detectivii particulari pot oferi clientilor lor o varietate de servicii. Firmele de avocatura pot strange informatii despre parti sau martori in cazuri civile sau penale prin angajarea unui investigator privat. Companiile de asigurari isi pastreaza adesea serviciile pentru a investiga cererile suspecte. Partile private pot angaja anchetatori particulari pentru a gasi persoane disparute, supraveghere completa asupra sotilor sau pentru a descoperi bunuri ascunse pentru a pune in aplicare o hotarare.